Hus och hem / Trädgård

- My world of design -

Inredning är livet!

Beskrivning: Inredningsblogg där jag försöker inspirera andra. Skriver om både lyxvaror och om budgetsaker för att bloggen skall passa alla.
Publiceras av: . Inredningsintresserad tjej som skriver om olika saker som kan förgylla ditt hem. Allt från stort ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Ärligt och härligt om trädgård och natur -

Trädgård och natur

Beskrivning: Välkommen till en blogg i gränslandet mellan natur och trädgård. Jag skriver om både vilda och odlade växter, om naturträdgård, ekologi och djur i trädgården.
Publiceras av: Kristina Bonander. För mig flyter gränsen mellan trädgård och natur ihop och jag vill ta hänsyn till naturen lika my... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Diversifierad

Diversifierad

Beskrivning: Bloggen om ekonomi, politik, villaboende, pappaskap, friluftsliv och öl
Publiceras av: Diversifierad. Jag är; Ekonomi-intresserad, Friluftsmänniska, Husägare, Pappa, Programmerare, Ölälskare
Kategori(er):

Fullständig presentation

Siriellas Kennel - Tibbebloggen

Siriellas Kennel - Tibbebloggen - Följ Siriellas tibbar på väg mot nya spännande äventyr...

Beskrivning: - Siriellas Kennel - - Uppfödare av Tibetansk Spaniel - - Tibbebloggen - Följ Siriellas tibbar på väg mot nya spännande äventyr... - "Liten och smart - Tibetansk Spaniel - så klart!"
Publiceras av: Siriellas Kennel. - Siriellas Kennel - - Uppfödare av Tibetansk Spaniel - -Tibbebloggen - Följ Siriellas ti... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Tysk Jaktterier Husses jaktkompis Willy

Tysk Jaktterrier. Husses Jaktkompis Willy

Beskrivning: Handlar om vad Husses Jaktkompis Willy och vad övriga familjen gör och pysslar med under veckorna. Bilder och filmer från jakter spårninga mm visas i bloggen eller dagboken som jag kallar det för
Publiceras av: Firefly. Biolog från härliga Värmland, skriver om Husses Jaktkompis Willy som är en tysk jaktterier.
Kategori(er):

Fullständig presentation

^Mumari.com

It's all about me

Beskrivning: Om livet på landet, om barnen, om djuren... Om allt som blir som det blir och inte som det borde. Alltid egna foton i inläggen, åsikter, ironi, humor, självdistans. Inreding i shabby chic, lan... forts.
Publiceras av: Marie. Marie, närmar sig med skräck trettioårsåldern, trebarnsmamma, gift, bloggar mycket bilder och åsi... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

_Lite om Oss_

Följ med Oss i vår knasiga vardag med mycket bebisprat & massa oviktigt vetande

Beskrivning: Följ med oss i vår lilla vardag! Som nybliven mamma till första barnet händer det grejer! Och massor av vardagsstrunt så som vad vi äter till middag & massa annat oviktigt vetande :)
Publiceras av: Anna-Karin Ohlsson. Hemma & njuter av mammaledigheten med vårt första barn, underbara Moa. Bloggar om vår vardag & de... forts.
Ålder: 32
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Allt om Heminredning & inspiration

Heminredning & inspiration

Beskrivning: Lantlig heminredning, shabby chic och inredningstips
Publiceras av: Johanna Carlsson. Bloggen drivs av Johanna Carlsson, med ett enormt intresse för design och inredning. Johanna har ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Anna Vattenkannas Trädgård -

Anna Vattenkannas Trädgård

Beskrivning: Trädgårdsdesigner som delar med mig av min egen, inte helt vanliga, trädgård. Dessutom får du finurliga designtips, tips på annorlunda nyheter, intressant växtinfo, äkta trädgårdsvintage och mycket... forts.
Publiceras av: Anna Vattenkanna. Landskapsingenjör och trädgårdsdesigner som älskar allt som har med trädgård att göra - både inom... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Inspirationer -

Inredning & Design

Beskrivning: Få tips och idéer till att inreda ditt eget hem...
Publiceras av: Martina Hansson. Jag tycker det är kul men inredning och design, saker som får en att må bra. Det är ett intresse ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation