Hus och hem / Trädgård

- My world of design -

Inredning är livet!

Beskrivning: Inredningsblogg där jag försöker inspirera andra. Skriver om både lyxvaror och om budgetsaker för att bloggen skall passa alla.
Publiceras av: . Inredningsintresserad tjej som skriver om olika saker som kan förgylla ditt hem. Allt från stort ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Diversifierad

Diversifierad

Beskrivning: Bloggen om ekonomi, politik, villaboende, pappaskap, friluftsliv och öl
Publiceras av: Diversifierad. Jag är; Ekonomi-intresserad, Friluftsmänniska, Husägare, Pappa, Programmerare, Ölälskare
Kategori(er):

Fullständig presentation

Edward och jag - Barn, träning och läkarstudier

Läkarkandidat och nybliven mamma

Beskrivning: En öppenhjärtig blogg om läkarstudier, träning, barn, hus och ångest. Det var aldrig meningen att det skulle bli en humorblogg, men just humorn var enda sättet att ta sig igenom första omtumlande... forts.
Publiceras av: Linda Hansen. .
Kategori(er):

Fullständig presentation

Siriellas Kennel - Tibbebloggen

Siriellas Kennel - Tibbebloggen - Följ Siriellas tibbar på väg mot nya spännande äventyr...

Beskrivning: - Siriellas Kennel - - Uppfödare av Tibetansk Spaniel - - Tibbebloggen - Följ Siriellas tibbar på väg mot nya spännande äventyr... - "Liten och smart - Tibetansk Spaniel - så klart!"
Publiceras av: Siriellas Kennel. - Siriellas Kennel - - Uppfödare av Tibetansk Spaniel - -Tibbebloggen - Följ Siriellas ti... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

Tysk Jaktterier Husses jaktkompis Willy

Tysk Jaktterrier. Husses Jaktkompis Willy

Beskrivning: Handlar om vad Husses Jaktkompis Willy och vad övriga familjen gör och pysslar med under veckorna. Bilder och filmer från jakter spårninga mm visas i bloggen eller dagboken som jag kallar det för
Publiceras av: Firefly. Biolog från härliga Värmland, skriver om Husses Jaktkompis Willy som är en tysk jaktterier.
Kategori(er):

Fullständig presentation

^Mumari.com

It's all about me

Beskrivning: Om livet på landet, om barnen, om djuren... Om allt som blir som det blir och inte som det borde. Alltid egna foton i inläggen, åsikter, ironi, humor, självdistans. Inreding i shabby chic, lan... forts.
Publiceras av: Marie. Marie, närmar sig med skräck trettioårsåldern, trebarnsmamma, gift, bloggar mycket bilder och åsi... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

_Lite om Oss_

Följ med Oss i vår knasiga vardag med mycket bebisprat & massa oviktigt vetande

Beskrivning: Följ med oss i vår lilla vardag! Som nybliven mamma till första barnet händer det grejer! Och massor av vardagsstrunt så som vad vi äter till middag & massa annat oviktigt vetande :)
Publiceras av: Anna-Karin Ohlsson. Hemma & njuter av mammaledigheten med vårt första barn, underbara Moa. Bloggar om vår vardag & de... forts.
Ålder: 31
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Allt om Heminredning & inspiration

Heminredning & inspiration

Beskrivning: Lantlig heminredning, shabby chic och inredningstips
Publiceras av: Johanna Carlsson. Bloggen drivs av Johanna Carlsson, med ett enormt intresse för design och inredning. Johanna har ... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Anna Vattenkannas Trädgård -

Anna Vattenkannas Trädgård

Beskrivning: Trädgårdsdesigner som delar med mig av min egen, inte helt vanliga, trädgård. Dessutom får du finurliga designtips, tips på annorlunda nyheter, intressant växtinfo, äkta trädgårdsvintage och mycket... forts.
Publiceras av: Anna Vattenkanna. Landskapsingenjör och trädgårdsdesigner som älskar allt som har med trädgård att göra - både inom... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

- Grinden mot GÅRDEN -

Grinden mot GÅRDEN

Beskrivning: För mig betyder trädgård så mycket. Här finns utrymme för kreativa projekt och odlarglädje men också för vila och kravlösa drömmar. Naturen inspirerar och jag bjuder gärna in den till trädgården. G... forts.
Publiceras av: Kristina Bonander. För mig flyter gränsen mellan trädgård och natur ihop och jag vill ta hänsyn till naturen lika my... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation