Föräldraskap och barn / Sorg och saknad

http://www.nogg.se/tattoo/nyborjare.com

nybörjare

Beskrivning: är en tjej som vill dela med mig om mitt liv, vad som händer och sker, håller ¨på att lära mig yrket som tatuerare.
Publiceras av: marie johansson. är en tjej som vill dela med mig av vardagen och hur det är att vara nybörjare på att tatuera.
Ålder: 41
Kategori(er):

Fullständig presentation

_memmii

emelie

Beskrivning: EmelieLinneaCaroline
Publiceras av: emelie . Livet leker !
Ålder: 26
Kategori(er):

Fullständig presentation

--★Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna★--

- ★ Livet som mamma, lärare och snart doula ★ -

Beskrivning: I denna blogg får du följa mitt liv som förälder till en tweenie född 04,jag är född 1984. Är legitimerad F-9 lärare, med examen 2012. Under hösten 2015 kommer jag utbilda mig till Doula då jag bri... forts.
Publiceras av: Madeleine Stenberg. Dalkulla i hjärta och själ. Jag är en dotter, en mamma, ett barnbarn, jag är storasyster till tre... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

. .

ensamstående ung mamma

Beskrivning: Mamma blogg.. ensamstående ung mamma med snart 3 barn. ventilerar om sorgen , blöjbyten och alla glädjestunder.
Publiceras av: Isabelle. En mammablogg, livet som ensamstående ung mamma till snart 3 barn.
Kategori(er):

Fullständig presentation

...av längtan till Dig

..av längtan till Dig

Beskrivning: En blogg om vår långa och krokiga resa mot syskon till vår änglason...
Publiceras av: grodis.bloggagratis.se. Blogg om vår längtan och krokiga resa mot syskon till vår änglason.
Kategori(er):

Fullständig presentation

.Den svåra resan.

Den svåra resan.

Beskrivning: En resa med uppehåll i sexuellt ofredande, psykisk misshandel, misär, fysisk och psykisk misshandel och hot..
Publiceras av: Lisa.. En tjej runt tretti som idag lever ett bra och lyckligt liv tillsammans med karln och deras två b... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

*Stjärnöga*

Igår har dagen varit, Idag är det idag, Imorgon är det en ny dag.

Beskrivning: Mogen kvinna i sitt bästa år. Jag älskar min sambo och vårt kärleksbarn. Kan inte förstå hur sambon orkar med mig. Hade jag inte sambon och vårt kärleksbarn så vet jag inte hur jag hade levt id... forts.
Publiceras av: *Stjärnöga*. Mogen kvinna i sitt bästa år. Jag älskar min sambo och vårt kärleksbarn. Kan inte förstå hur s... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

#Rampljus3t

#Följ #Denna #Unika #Blogg

Beskrivning: Har du även som många andra undrat om text kan ge dig något? Kanske det är en tankeställare, eller inspiration? Du kanske helt enkelt vill läsa en blogg som berör dig och samtidigt får dig att inse... forts.
Publiceras av: #Rampljus3t. Är du ute efter en blogg som inte bara berör, levererar ett budskap utan också kan så ett för hos... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

~ Livet utan Dig ~

Ett liv utan dig...

Beskrivning: -Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag Och någonting alldeles oväntat sker Världen förändrar sig varje dag Men ibland blir den aldrig densamme mer- Hur fortsätter livet efter det att en när... forts.
Publiceras av: Amalia. Tidigt en lördagmorgon i slutet av Juni beslutade min storebror att ta sitt eget liv. Lillebror r... forts.
Kategori(er):

Fullständig presentation

☆ En liten flicka i en stor värld ☆

Om mig

Beskrivning: En blogg om mig, min graviditet, förhållande och familj samt vardag och en del annat.
Publiceras av: Caroline. Mitt namn är Caroline, jag är 22 år och väntar mitt första barn i september.. Jag bloggar om min ... forts.
Ålder: 27
Kategori(er):

Fullständig presentation