Beskrivning:
Redigera presentation
Här hittar du grund information om Atkins.
Varför skall man inte äta kolhydrater! Det finns egentligen bara en primär anledning till detta. Överskottet av glykos, som kroppen skapar primärt av att omvalda kolhydrater till energi ”glykos”. Detta överskott hamnar direkt i fettreserven. Genom att dra ner på mängden kolhydrater i maten så använder koppen den sekundära energi källan, vilket är fettreserven. Riktigt så här enkelt är det inte i verkligheten men kontentan av att reducera kolhydraterna resulterar just i att vi får en ketgen kost, viket inbär att kroppen använder fettreserven som energi källa.
Redigera presentation
Här hittar du grund information om Atkins.
Varför skall man inte äta kolhydrater! Det finns egentligen bara en primär anledning till detta. Överskottet av glykos, som kroppen skapar primärt av att omvalda kolhydrater till energi ”glykos”. Detta överskott hamnar direkt i fettreserven. Genom att dra ner på mängden kolhydrater i maten så använder koppen den sekundära energi källan, vilket är fettreserven. Riktigt så här enkelt är det inte i verkligheten men kontentan av att reducera kolhydraterna resulterar just i att vi får en ketgen kost, viket inbär att kroppen använder fettreserven som energi källa.
URL:
http://www.nattstad.se/atkins Atom/RSS:
Atom/RSS Bloggen startade:
januari, 2012 Proffs/privat:
Proffs
"Det är rätt lätt egentligen, dina måltider framåt kommer bestå av en eller två fettbaser 100-200gram med mycket proteiner i som bilden här bredvid, avokado, mozzarella gurka och tomat. Grönsakerna är till för att fylla upp magsäcken så känslan av hunger ..."
"LCHF är väldigt mycket vad namnet säger, Low Carbs High Fat. Det är en bra början, vårat stora problem med ätandet är just att vi äter för mycket kolhydrater för de flesta handlar det inte om att banta utan att justera nivån kolhydrater till en nivå som ..."
"Varför skall man äta antioxidanter och vad är det egentligen. När kroppen förbränner, så skapar den fria radikaler som en bi produkt eller ett avfall av förbränningen. Dessa måste man neutralisera och det gör man med antioxidanter, några av de ..."