Beskrivning:
Jag heter Thomas Karlstein. Mitt liv kretsar som ni kanske redan förstått kring mat och dryck. Jag har fru och barn också. Sofia och Eyvind Karlstein som också tar upp en stor del av min tid. Vi träffas under måltiderna. Anledningen till att jag startade denna kombinerade blogg och hemsida var främst för att påminna mig själv om vad jag är bra på att laga för mat. Lite som en tipsbank till mig själv, när fantasin tryter. Idén är också att denna sida ska fungera som en sporre för mig själv. Självklart är ni övriga välkomna att ta del av vad jag delar med mig också. Jag vill inget annat.
Matlagning och drycker med en stor gnutta ironi, allvar och humor.
Jag heter Thomas Karlstein. Mitt liv kretsar som ni kanske redan förstått kring mat och dryck. Jag har fru och barn också. Sofia och Eyvind Karlstein som också tar upp en stor del av min tid. Vi träffas under måltiderna. Anledningen till att jag startade denna kombinerade blogg och hemsida var främst för att påminna mig själv om vad jag är bra på att laga för mat. Lite som en tipsbank till mig själv, när fantasin tryter. Idén är också att denna sida ska fungera som en sporre för mig själv. Självklart är ni övriga välkomna att ta del av vad jag delar med mig också. Jag vill inget annat. Tack för er tid.
URL:
http://www.karlstein.nu Atom/RSS:
Atom/RSS Bloggen startade:
mars, 2012 Ort:
Tyresö Proffs/privat:
Privat
"Hej Kan man äta 63-gradigt ägg, karamelliserad grädde, forellrom, ostronskivling och tryffel med bestick eller ska man ha sked? Tänkte testa med tryffelskiva istället för ..."