Beskrivning:
Jag heter Eleonor Bergström och bor ute på Värmdö i Stockholms skärgård tillsammans med min man, vår son och vår hund. Till vardags jobbar jag som ekonomiansvarig på ett dataspelsföretag men driver även mitt egna lilla företag Goblin Creative vid sidan av. Företaget är uppkallat efter min älskade hund; Goblin. :-)
Jag är omkring 40 år och har spenderat ganska många av mina yngre år med äventyr och resor, studier och arbete. Under alla mina resor och studier har jag vid sidan av jobbat antingen som bartender eller servitris, och mat- och dryckintresset har alltid varit stort. Jag hade under några år den stora äran att arbeta som ekonomiansvarig inom en restaurangkoncern i Sverige och fick uppleva många kulinariska höjdpunkter under de åren. Och vilka inspirerande kockar och sommelierer jag lärde känna!
Välkommen till min blogg! Och min hållbara livsstil!
Sustainable Living handlar om hållbar livsstil, klimatsmarta val, hälsa, ekologiska och närproducerade livsmedel. Varje månad kommer recept och reportage om innevarande månads säsongsmat. Det kommer belysas hur man på ett modernt och enkelt sätt kan återanvända, minska avfall, skapa nytt av gammalt och försöka ta hand om naturens resurser på ett respektfullt sätt. Reduce, reuse, recycle. Och remake.
URL:
http://www.sustainableliving.se Atom/RSS:
Atom/RSS Bloggen startade:
augusti, 2014 Ort:
Stockholm Proffs/privat:
Proffs
"Bästa GF-brödet… men de enes mejeri Ungen på 200grader (180 med varmluft) 7ägg 500g keso (jag tar LF) 2tsk bakpulver 1l havregryn Salt efter behag (gör INTE som farbror Melker) Ev kryddor Kladdaihop allt i en bunke, forma ”gröten” till 6-7st bollar och ..."