Beskrivning:
Matjournalist och författare.
Nyss utkommit med "Döden i skogen" En bok om avrättningar och avrättningsplatser i Sverige. I våras kom "Järnspisar, Hackekorv och Tabberas".
Skriver om daglig mat och het chilli tillsammans med hustrun som är kock.
Tabberas kommer av "Tabula rasa" = göra rent bord! En fiffighet bland många från Astrid Lindgren.
Visst var det bättre förr. Mångfalden i maten var större, kunnigheten och smakerna var bättre. När vi går till affären idag går vi dit för att bli blåsta.
Det är skit med maten i Sverige - och jag hyllar dem som kämpar emot. URL:
http://tabberaset.blogspot.com Atom/RSS:
Atom/RSS Bloggen startade:
november, 2006 Ort:
Tureberg Proffs/privat:
Privat
"Återkomsten, första dagen, vackra Chevillon från Loing, kastanjeallén som jag senare kom att arbete med i bild Bläddrar i bloggen och ser att jag inte uppdaterad sedan nyår, förfärligt egentligen för en som envist bloggat sedan 2006. En hel del har hänt ..."
"Bara jag och August hemma. Det blev marinerade kycklingvingar och en sallad på leftovers av Stenspers kalvfilé sedan igår. Ja jag kallar det sallad, skuren grön chili, fisksås, lime och rödlök i tunna tunna skivor samt då tunnskuren filé."
"Det är ju egentligen på nyårsdagen man äter pizza, men eftersom vi rationaliserade julätandet i år genom att inta julbord på själva julaftonen på Ljusdals Hembygdsgård så har vi knappt några överblivor alls- Passade alltså utmärkt att bryta julen med ..."