Beskrivning:
Matskribenten Anna Billing gräver där hon står - i en liten by på den skånska slätten. Härifrån bloggar hon friskt om trender och tendenser inom mat och dagligvaruhandel och bjuder på sina senaste recept: matlagning, kakbak, naturfynd och egen odling i en salig blandning. Här kan du också läsa om det framgångsrika matsvinn-projektet Resurskocken och om arbetet med Fairtrade.
Om trender och tendenser inom mat och dagligvaruhandel och ständigt nya recept. Här ryms matlagning, kakbak, naturfynd och egen odling i en salig blandning. Du kan du också följa det framgångsrika projektet Resurskocken som bekämpar matsvinnet och läsa om Fairtrade. URL:
http://skafferiet.taffel.se Atom/RSS:
Atom/RSS Bloggen startade:
januari, 2009 Proffs/privat:
Privat
"Vi gick oss till skogs för att leta upp stormen det talats så mycket om, jag och lillflickan. Jo, grantopparna vajade någorlunda taktfast, men på botten av skogshavet där vi gick var det ..."